• Enyhe vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most kezdtem el szedni fogamzásgátlót (2hete már) és ezen a héten azt vettem észre, hogy enyhe vérzésem van, de nem pecsételő hanem enyhe menstruáció. Ez normális? Mert még 1heti adag hátravan. Vagy forduljak orvoshoz??

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Forduljon orvoshoz! Nem irta a fogamzásgátló tablettája nevét, sem azt hányadik vérzéses napon kezdte el szedni - így sajnos tanácsot nem lehet adni.Fontos lett volna hány éves, most szedett- e antibiotikumot, vagy nagy adag C- vitamint, vagy más serkentő szert is.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-26 19:51:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: