• Nőgyógyászati problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! 19 éves vagyok. Kb. 2 éve szedek Lindinette20 fogamzásgátlót és nagyjából ugyanennyi ideje szenvedek fehér folyástól.Több orvos is megizsgált már, kaptam rengeteg féle gyógyszert, de semmi nem használt.Legutóbb 2hónapja voltam vizsgálaton, semmit nem találtak,elméletileg a hormonszintem is rendben van.Nem egyszer előfordult már, hogy a folyásom hirtelen barnára váltott,vagy viszketés ill. kisebb sebek társultak hozzá, (mintha borotvával vágtam volna meg magam) és többször volt már hólyaghurutom is. Az orvosom azt mondja, túlreagálom, ilyen minden második nőnél van....Nem tudom, minden esetre nem túl kellemes ezzel élni.Tudna nekem tanácsot adni? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!

        Tablettaszedés mellett előfordul, hogy gyakrabban jelentkezik folyás, ez azonban nem feltétlenül kóros. Kezelni akkor kell, ha panaszokat okoz. Mivel az Ön esetében van-volt panasz, szerintem kell keresnie a folyás okát. Hüvelykenetet, esetleg méhnyak tenyésztést lenne érdemes csináltatni, és az eredménytől függően célzottan kezelni.Addig próbálja meg a Gynoflor hüvelykúpot.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-24 19:08:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: