• Cypromix tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor/doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy a cypromix tablettát használhatom-e fogamzásgátlóként és megfelelő védelmet nyújt-e a terhesség kivédésére. Nőgyógyász írta fel a hormonszintem egyensúlybahozására. A tesztoszteron szintem kicsit magasabb.A betegtájékoztató írja, hogy ez egy kombinált gyógyszer tehát önmagában fogamzásgátlásra nem használható. A kérdésem, hogy engem a problémámmal ez a gyógyszer 100%osan vagy legalább is biztosan megvéd e a terhességtől. Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Cypromix szedő!

        A Cypromix, ami ugyanaz, mint a Diane természetesen fogamzságtló hatással is rendelkezik, csak önmagukban nem elsősorban erre valók. Hanem arra, amire maga kapta. De természetesen szedése mellett nem lesz terhes, viszont bizonyos szabályokat be kell tartani, ha fogamzásgátlóként is használni akarja.

        Dr. Zsirai László


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-18 12:02:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: