• Hormonális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! 3 hete kezdtem a fogamzásgátló szüneteltetését, mivel már 3 éve szedtem. Legalább egy hete érzek szinte állandó húzó, feszülő érzést a méhemben, vagy annak környékén. Ami, ha kiürül a hólyagom, alább hagy egy időre. Nem nevezném a tünetet fájdalomnak, de nyugtalanít. Volt már méhgyulladásom, ahhoz az érzéshez hasonlít,csak gyengébb. Azt szeretném megtudni, hormonális oka lehet-e a dolognak, vagy a méhsüllyedésemmel lehet- e összefüggésben?( Két éve diagnosztizálták, a nyári szűrésen azt mondták nem romlott a helyzet...) Más tünetem nincs, egészségesnek érzem magam, csak igen stresszes az életem mostanság. Válaszát előre is megköszönöm! Üdv:F. Beáta

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaghurut témában

        Kedves Beáta!

        Amenniyben a fogamzásgátló szedése alatt ilyen problémája nem volt, akkor szerintem térjen vissza nyugodtan a gyógyszerre. De persze a fogamzásgátló tabletta nem rakja vissza a méhét, tehát ha tényleg a süllyedés miatt húz a hasa, akkor bizony arra hiába szed tablettát. Szerintem, ha nem múlik ez a fájdalom akkor mindenképpen menjen orvoshoz, mivel a panaszai inkább egy krónikus hólyaghurutra utalnak és nem másra. Tehát szerintem ezt meg kellene nézetni. Egyébként a fogamzásgátló szedésében nem kell szünetet tartani.

        Tisztelettel:  Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-17 23:35:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: