• Terhes lehetek-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A menstruációm 1 napjától szedem a Lindynette 20 drazsé fogamzásgátlót 2hét és 1 nap után történt meg az eggyütlét azt szeretném tudni hogy terhes lehetek-e????

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha a tablettát minden nap ugyanabban az órában vette be, megnyugodhat. Ennyi idő után már védve van.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-13 15:23:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 17:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: