• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok. Egy problemaval fordulok onokhoz. Korulbelul 3 eve szedek fogamzasgatlot es a reggel arra ebredtem, hogy vereztem, pedig a menstruaciom 6 napja maradt abba. A kerdesem az lenne, hogy ez a kozti verzes lehet-e a tablettatol vagy pedig valami komolyabb oka lenne? Koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyen előfordulhat a gyógyszer szedése alatt. Lehet, hogy elfelejtette bevenni az egyik szemet, de persze ha minden rendben volt a szedéssel, akkor nem kell semmit sem tennie, minthogy  vár türelmesen. Amennyiben a következő hónapokban is lesz ilyen szedés alatti vérzése, akkor gyógyszert kell váltani, ha nem lesz, akkor nem kell. Természetesen ha nem volt semmi ziccer a fogmzásgátló szedésében, akkor a fogamzásgátló hatás megmarad.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 11:13:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: