• Nuvaring

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! A Nuvaring befolyásolja-e a hüvely izomzatának erősségét, rugalmasságát és szorító erejét? Végül is, 21 napig a hüvely (felső szakasza)gyakorlatilag ki van „sámfázva”? Mi a véleménye? Köszönettel Galgóczi Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely izomzata témában

        Kedves Andrea!

        Ilyen kísérletek nem voltak. Véleményem: a hüvely állandó kis szoritásra van kárhoztatva reflexesen, így inkább talán izmosabbá válhat.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-06 22:06:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: