• Lindynette20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr 4 éve szedem a lindynette-t és múlt hónapban meg most is vérzés jelentkezett(nem pecsételő)mikor abbahagyom a gyógyszer szedését normálisan megjön, de rá 1-másfél hetére gyógyszer szedése mellett erős vérzésem van ez mitől lehet ? eddig semmi bajom nem volt ezzel a gyógyszerrel!lehet most kellene váltanom?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a Lindynette 20 - at szedte, akkor a Lindynette 30 lehet a jó (nem irta a fogamzásgátló gyógyszere nevét korrekten. Ha a 30 - at szedte, akkor más gyógyszerre érdemes váltania, pl. Yadinra.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


         


           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-06 22:34:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: