• Nagy esélye van a teherbeesésnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Március óta szedem a belara fogamzásgátlót, eddig nem volt vele semmi baj, pontosan szedtem, azonban a mostani levélnél a 13. tabit véletlenül kihagytam, csak akkor vettem észre, mikor már a 14-t vettem be a szokásos időben. Csak az a gond, hogy előtte egy órával voltam együtt a barátommal, de nem ment el bennem. Másnap elmentem a nőgyógyászhoz, és azt mondta, hogy akkor kellene jobban eggódnom, ha az első 7 tabi közül maradt volna ki egy. Még a 72 órás tabit sem ajánlotta, azt mondta nincs értelme. Az orvostól jövet beötlött vmi. Utánna vettem észre ugyanis valamit. Eddig mindig szerdán kezdtem el szedni a levelet, de most a keddi tabinál volt megkezdve, nem emlékszem, nem értem miért. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy most is szerdán kezdtem, csak nem figyeltem oda(eléggé zavaros most az életem) és szerdán ugyan de a keddi tabit vettem be, ettől kezdve pedig csúszott az egész. Szóval nem maradt ki egy tabi se,csak mikor észbekaptam, megijedtem a kimaradt szemtől, amit akkor kellett volna bevennem. Most napnak megfelelően szedem a tablettákat. Mennyi esélye van a teherbeesésnek? Válaszát előre is köszönöm! Ági

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Ági!

        A teherbeesés esélye nagyon kicsi volt , plussz óvszerrel még védekezzen 2 hétig.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-05 21:42:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: