• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A következő a problemam, aprilsban abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset, azota a mensturaciom pontosan megjott, plusz minusz 3-5 napos kesessel. Most azonban mar masfel hete kesik,terhessegi tesztet csinaltam ami szerint nem vagyok terhes. Mi lehet a problema Ön szerint? Nem merek orvoshoz menni.Lehet megfazas is vagy hormon zavar? Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        MIndenképpen érdemes megismételni a terhességi tesztet, mivel a legvalószinübb oka a vérzés kimaradásának a terhesség. Megfázás nem okoz vérzéskimaradást, átmeneti hormonzavar viszont lehet az oka. Amennyiben a terhességi teszt ismételten negativ, mindenképpen szükséges elvégezni egy ultrahang-al egybekötött nőgyógyászati vizsgálatot.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-04 21:32:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: