• Fogamzásgátló tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! már írtam régebben is de szeretnék pontosítani egy kicsit,tehát lindynette20 tablettát szedem a menstruációm 4.napjától kezdve,7kor de van hogy csak 8kor veszem be, ennyi időeltolás számít? minden este rendesen beveszem nem percre pontosan,de max 1 óra különbséggel ,de azért általában csak 10perc eltérés kivételes alkalmakkor meg max egy óra volt talán eddig kétszer... Tehát ha így szedem,de nem felejtettem el egyet sem bevenni,és akkor a 18.napon(a 18.tabletta után) védett vagyok már teljesen? nem kell kiegészító fogamzásgátlót hazsnálni?és elötte nem szedtem még tablettát soha) De úgy hallottam hogy 2hét után már adnak védelmet 100%osan,ez igaz??? mert én csak a mensesem 4. najától szedem,de már a 18.tableta következik lassan..,(és más módszer,óvszer sajnos nem felelt meg annyira védekezésnek,így jó lenne ha nem kéne mást alkalmazni..) de nagyon nem szeretnék semmi esetre sem teherbe esni,nagyon nem lenne aktuális,Szóval így a 18.tabletta után ad már védettséget? nagyon nagyon fontos lenne már ez a védettség ekkorra és jó lenne,de ez ne befoylásolja a válaszolsában! (elnézését kérem hogy ilyen szájbarágósan írtam le mindent de nagyon sok mindnet hallottam már és szeretném ha tudná pontosan az előzményeket mielött válaszolna!) Válaszát előre is nagyon nagyon Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kisasszony!

        Az Ön által jelzett időeltolódás nem számít! A védelem a 18. tabletta után már egyértelműen biztosított!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-23 14:00:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: