• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két napja abbahagytam a yadine fogamzásgátló tablettám szedését, mert most kell megbetegednem, de a 3. napon együtt voltam a párommal és nem védekeztünk. Terhes lehetek? VAgy ennyi idő alatt még nem ürül ki ilyen hamar a gyógyszer a szervezetemből? Mert még nem igen akarok terhes lenni. Kérem mielőbb válaszoljon. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Ha tudná, akkor a fogamzásgátló a 7 nap szünetben is véd, persze csak akkor, ha a 8-ik napon megint beveszi a következő levél első szemét. És persze nem amiatt, hogy nem ürül ki a szervezetből a gyógyszer, mert az másnapra eltűnik, hanem a hatása miatt. Szóval lehet nyugodtan szexelni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-20 00:13:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: