• fontos kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Dr.nő/Dr.úr. Most kezdetem el szedni a lindynette 20 nevű fogamzásgátlót és az orvosom azt mondta hoyg ha a menszeszem 1. napján elkezdem szedni akkor mire vége lesz már védve vagyok és nyugodtan együtt lehetek a barátommal! önnek mi a véleménye erről? kérem válaszoljon :) köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha a menzesz 1. napján kezdi el szedni a fogamzásgátlót, akkor 1 hét után már kialakul a védettség és nem szükséges egyéb módon védekeznie.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-15 10:36:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó