• Menstruáció eltolás hatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lindynette 20 fogamzásgátló gyógyszert szedek. Két hónapja eltoltam nyaralás miatt egy héttel a mensruációmat, utána nem volt semilyen problémám. Most augusztusban is eltoltam 5 nappal hasonló okok miatt. Szeretném megkérdezni, hogy ezzel most okoztam-e valamilyen egészségügyi problémát magamnak? És hogy a terhesség elleni védelem ilyen esetben is fenn áll e? Köszönettel: Renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Renáta!

        Össze-vissza tologatni nem okos dolog, a lehetséges következmény: erős darabos fájdalmas vérzés.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-01 20:11:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 20:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: