• Cilest gyógyszer elkezdése 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Juhász A. Gábor! Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Szeretném megkérdezni, hogy az ön által jelölt vérvizsgálatot, a házi orvosomtól kérhetem? A gyógyszert szombaton tudnám elkezdeni, de inkább csak a vérvizsgálat eredménye után kezdjem el? A Cilest gyógyszer ön szerint megfelelő? Nem túl nagy hormon tartalmú? Vagy mivel azt szedtem régebben, és nem volt vele problémám, így célszerű azt folytatnom? A visszér probléma igazából nemtudom milyen, nézem a lábaim és látok rajta látható vastagabb, vékonyabb ereket, de gondolom a visszeres láb felismerhető tünetekkel rendelkezik. A terhességem alatt lévő visszér problémám kellemetlen érzés volt, én nem is tudtam mi az, csak a nőgyógyászom látta, és mondta mitől van az a nemi szervemen. Válaszát és türelmét a talán buta kérdésekhez előre is köszönöm szépen! Tisztelettel.: Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Csilla!

        A cilestet nyugodtan elkezdheti szedni, a vérvizsgálat eredménye előtt is. A gyógyszer alacsony hormontartalmú, jó készitmény. A vérvizsgálatot csak nagyobb intézményben végzik el, de a háziorvostól is érdeklődhet.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 


           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-28 22:42:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: