• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/nő! Multhét kedden (08.12.-én) kezdtem el fogamzásgátlót szedni lindynette 20-at és még nem mult el a vérzésem. MÉg nem szedtem gyógyszert 5 napig tartott a menstruációm igaz soha nem jött meg időben. A tájékoztatóban az van h a menstruáció 1. napján kell elkezdeni a gyógyszer szedését. Normális h már több mint egy hete vérzek és még nem múlt el? Mire számíthatok? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Minden fogamzásgátló első levelének elkezdésekor teljesen normális, ha vérzik az ember. Ettől még véd a gyóygszer, és nincsen semmi baj.

        Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-22 22:06:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: