• Folytatódó barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 év után egy hónapra abbahagytam a fogamzásgátló szedését (Marvelon 28) és a doktornőm egy új gyógyszert adott (Desorelle), amit elkezdtem szedni a mestruacióm első napjától! A mestruációm lejárt, de még mindig van barna, enyhén véres folyásom! A kérdésem az lenne, hogy ezt a gyógyszer okozza? A nőgyógyászati vizsgálaton, ami a héten volt, a dr. úr mindent rendben talált! Előre is köszönöm válaszát! Orsolya

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Orsolya!

        Mivel egy új gyógyszert szedett, ezért olyan mintha előlről kezdte volna szedni a gyógyszert. Tehát az első hónapban előfordulhat köztivérzés. Ettől nem kell megijednie, és persze a gyógyszer hatása is fennáll. Minden rendben. El fog múlni a következő hónapban a vérzés.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-22 21:54:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: