• Pharmatex?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Pharmatex lágy hüvelykapszulával kapcsoltaban szeretném megkérdezni, hogy mennyire biztonságos és hogy hogyan fejti ki hatását? Ennél a kapszulánál is termelődik valamilyen anyag (tudtommal a krémnél termelődik hab ami nem túl gusztusos)? Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pharmatex témában

        Tisztelt Hölgyem!

        Megfelelő használat esetén a nem hormonális fogamzásgátlási módszereknél kissé jobb eredményeket ígér a helyi fogamzásgátló Pharmatex.  A pontos összehasonlító adatokat az internetes honlapjukon meg is fogja könnyedén találni, ha rákeres a nevére. A hatása abból áll, hogy helyileg a hüvelyben öli el a hímivarsejteket, tehát a használati utasításokat itt is nagyon fontos betartani. Ígéri a termék, hogy valamennyire védelmet ad a szexuális úton terjedő betegségek ellen, de ezt inkább ne higgyük el, és csak akkor válassza ezt a módszert, ha a partnerében is biztos.

        Sajnos habtermelődésről nem tudom, de bármilyen krémből mechanikai hatással habos váladék képződhet, de maga a termék nem termel újabb anyagot.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-08-20 15:15:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 09:59

        Tudjon meg többet: pharmatex
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktoŕ Úr! A fogorvosom Dalacim 300 mg-os tablettát írt fel gyulladáscsökkentőnek.Érdeklődnék hogy befolyásolja vagy gyengíti a Jangee 3/002 mg-os fogamzásgátló hatását ? Válaszát köszönöm.
        Tisztelt Doktor úr/nő! Még 5 db gyógyszerem volt vissza a Diane fogamzásgátlóból mikor megjött.Ez a 3. hónapja hogy fogamzásgátlót szedek. Ez természetes? Ha elfogy a gyógyszerem akkor 7 nap után ugyan úgy kezdjem el szedni? A 7 nap alatt...
        Kedves Dokrornő/Doktor úr! Másfél éve szedek Lindynette fogamzásgátlót. Ebben a hónapban, a szedés 11.napján rosszat ehettem és a gyógyszer bevétele után kb 3 órával erős hasmenésem volt. A hasmenés után rögtön bevettem a következő...
        Tisztelt Doktorúr/ Doktor nő! Menstruációm 2. napján voltam együtt párommal, védekeztünk, de az óvszer lecsúszott és megtörtént a baj. Tudom, hogy menstruáció alatt kicsi az esély a teherbeesésre, de a biztonság kedvéért vetten be 120...
        Tisztelt Doktor ur . Fogamzas gatlot szedek 6 honapja , es mist kimaradt a megvonasos verzes , illetve nagyon enyhe , leheletnyi barnazas volt . Csinaltam terhessegi tesztet mely allitolag 99% pontossagu mar a menzesz elmaradasanak elso napjatol , en a 4....
        Kedves Dr. Kezdem az elejèn leirok minden olyan dolgot ami úgy gondolom számithat vagy befolyásolja a dolgot! 25 èves vagyok rendszertelen menstrúációval, magas vèrnyomással, 2-es tipusú cukorbetegsèggel, pár kg súly felesleggel, petefèszek...
        Tisztelt Dokto Úr/Doktornő, Kb. 4 éve használom a corenelle fogamzásgátló tablettát, eddig semmilyen problémát nem észleltem a gyógyszer szedése során, a menstruációm mindig pontos volt. A héten elfelejtettem bevenni a 7. tablettát, amit...