• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális és nem híg (tehát rendes )széklet( napi 1-szer) esetén távozhat-e a szervezetből? Ezen kívül még érdekelne, hogy a fogamzásgátló tabletta okozhat-e olyan érzést, hogy már nem vágyom saját gyermekre? A tablettaszedés előtt ilyet ne tapasztaltam. Nincs egyéb betegségem és ne szedek más gyógyszert, néha fájdalomcsillapítót, az gondolom nem folyásolja be a hatását. 1 éve szedem a fogamzásgátlót. Köszönöm szépen előre is!

        Dr. Tekse István válasza a oc témában

        Kedves Kérdező! A lazább széklet nem probléma. Okozhat az OC hangulatváltozást ( akár így megnyílvánulva ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. október 12., 10:08; Megválaszolva: 2017. október 13., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: