• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur / no! Az lenne a kerdesem , hogy mar regota szedek fogamzasgatlot, most az uj levél 7. szemét vettem be tegnap este 9-kor. Ma delutan 2kor eros hasmenésem volt. Ha nem folytatódik a hasmenés, kell kiegészítő védekezést alkalmazni? Koszonom a valaszt!

        Dr. Pétervári László válasza a Fogamzásgátlás témában

        Ha nem folytatódik a hasmenés akkor nem szükséges.A fogamzásgátló felszívódásának ideje kb.4 óra.Ezután észlelt hasmenés elméletileg nem befolyásolja hatékonyságát.


        Kérdés: 2017. augusztus 21., 14:28; Megválaszolva: 2017. augusztus 22., 15:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktornőDoktor Úr! 8 hónapja szedek Lindynette fogamzásgátlót. Ma vettem észre hogy valószínű, hogy 2levél között nem hagytam ki 7nap szünetet és most fogyott el a masodik levél gyógyszer is. Mi a teendő? Lehet bajom tőle? Terhes...
        Tisztelt Doktor Úr! Terhesség gyanúja miatt szeretném a véleményét kérni az alábbi esetre. Symicia fogamzásgátlót szedek már 1 éve, a menstruációm ezalatt mindig pontosan érkezett. A legutóbbi menstruációm november 26-án kezdődött,...