• ditinell fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Doktornő, Ditinell fogamzásgátlót szedek másfél éve, és az a gondom, hogy két napja, a 20.szemnél jártam, amikor is, hánytam éjszaka, 3 órával a gyógyszer bevételét követően. Hasmenésem is volt. Utána bevettem egy másik szem gyógyszert, egy tartalékcsomagból, de rá 10 percre újra hánytam. Másnap folytattam a 21.szemmel,mintha mi sem történt volna, hasmenésem, hányásom már nem volt utána, de barátommal óvszerrel védekeztünk, amikor átjött... Jól tettem? Illetve most folytassam, mintha mi sem történt volna, és védekezzek máshogyan is valameddig, vagy mi a teendő ilyenkor? A betegtájékoztató másféle lehetőséget is írt, de meglehetősen zavaros volt számomra ez a rész. Kérem a segítségét, Előre is köszönöm. Adrienn

        Dr. Tekse István válasza a ditinell témában

        Kedves Kérdező! Teljesen rendben van így, ahogy használta. Beszedheti a következő levelet szünet nélkül ( tekintettel a több szem kihányására ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. május 03., 11:00; Megválaszolva: 2017. május 16., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr/doktornő! 20éves koromban kezdtem el fogamzásgátló tablettát használni a nőgyógyászom javaslatára. A bellara nevű gyógyszert írta fel nekem elsőre. 5 hónapig szedtem ezt a gyógyszert, a szedése alatt folyamatos...
        Tisztelt Hölgyem/Úram! Nem rég a gyógyszertárban nem tudtak olyan fogamzásgátló gyógyszert adni, amit az orvosom felírt. Taisa filmtablettát szedtem. A patikus ajánlott egy másik gyógyszert, ami úgyanazokból az összetevőkből áll. Deciora...