• Késik gyógyszer szedése mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni hogy eddig ez lesz a 3 éve hogy szedem a smiycia fogamzásgátlót és eddig nem volt semmi baj most meg még mikor együtt voltam a barátommal s bennem élvezet el még szedtem rendesen a tabletát de 3kán vettem be az utolsót s azóta nem jött meg ma meg már 6 ika van !!!a kérdésem, hogy lehetek e terhes s honann tudom az vagyok?vagy mi miatt nem jöhet meg volt egy gombás betegségem de az elmult aztán lett egy gát repedésem amiatt is késhet?

        Dr. Csősz György válasza a Fogamzásgátlás témában

        nem valószínű a terhesség. keresse meg orvosát


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2016. július 06., 11:14; Megválaszolva: 2016. július 08., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: