• Diane35

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur/Nő! 5 hónapja szedem a diane35-öt eddig kb 2 kg-t hiztam a gyógyszertől már kb az első egy-2 hónapban.Azóta annyiban vigyázok hogy este 6 után már megpróbálok nem enni.Kérdésem hogy Ön szerint fogok még tőle hizni?És mitől függ az hogy valaki mennyit hizik a gyógyszertől?Mert az orvosom azt mondta hogy max 2kg-t lehet hizni annyi a vizvisszatartó hatása.De több ismerősöm ettől sokkal többet hizott Válaszát előre is köszönöm Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Adrienn!

        Sajnos előre nem lehet megjósolni, hogy a gyógyszertől mennyit fog hízni. Ez függ attól hogyan táplálkozik, másrészt alkati kérdés is, hiszen van aki semmit sem, és van aki több kilót hízik a fogamzásgátló tabletta szedése mellett. Azt mindenesetre helyesen teszi, hogy figyel arra, hogy mit és mikor fogyaszt. 

        Ha nem elégedett, keresse fel kezelőorvosát, hogy az Önnek legmegfelelőbb gyógyszert megtalálják.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-30 14:27:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: