• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Mostkezdtem el szedni a Milligest fogamzásgátló tablettát. Pár nappal azután, hogy elkezdtem szedni, együtt voltuk a párommal. Nem ment el bennem, azonban tudok róla, hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumot. Van ahol azt írják a szex már az első tabletta beszedése után biztonságos, de most olvastam hogy valaki szerint csak tíz nap után, egyesek szerint egy hónap után. Ezek után nagyon megijedtem. Mennyi az esélyem arra, hogy terhes vagyok?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Valóban a fogamzásgátló tabletta szedésének első hónapjában még indokolt a kiegészítő védekezés. Teljesen kizárni nem lehet a terhességet, egy minimális esély van rá. Szedje tovább a tablettát a szokásos módon, és ha a gyanúja továbbra sem csökken gyógyszerszünetben egy terhességi tesztet végezzen.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-23 11:08:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: