• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Jövőhéten mennénk nyaralni,de nekem akkor kéne megjönnie a megvonásos vérzésemnek.Az lenne a kérdésem,hogy szünet nélkül beszedhetek-e 2 levél fogamzásgátlót anélkül,hogy csökkenne hatása,vagy éppen károsabban hatna a szervezetemre.Így csak a következő levél elfogyasztása után lenne menstruációm. Válaszát köszönöm:Heni

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Heni!

        A fogamzásgátló tablettát valóban lehet használni a mensrtuációs ciklus módosítására. Folyamatosan, szünet nélkül lehet szedni a 2. levelet, nem fog csökkenni a hatása. A vérzést a következő gyógyszermentes 7 napban várhatja, de ennél hamarabb is előfordulhat áttöréses vérzés.

        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-22 22:11:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: