• Tri-Regol

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        35 éves vagyok, 5 gyermekem van. Májusban szültem az ikreket. (császár) Sosem szedtem fogamzásgátlót de olyan erős volt a szülés utáni menszeszem, hogy az orvos azt javasolta várjam meg a következőt és ha az is erős lesz akkor kezdjem el szedni. Önnek mi a véleménye a gyógyszerről? Félek tőle. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Én a tablettát megbízható módszernek tartom, jelen ismereteink szerint olyan nőknél, akinek nincsen öröklött trombózis hajlamuk, nem okoz semmilyen káros hatást a tabletta.Én bátorítom arra, hogy kipróbálja.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 


         

           
         
         


        Kérdés: 2008-07-17 22:32:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: