• Barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő! Yadine fogamzásgátlót szedek, már 3 éve. Az elmúlt hónapban először jelentkezett olyan, hogy a 21 tablettából még 2 db volt a levélben, tehát a 20. napon voltam, amikor barna folyásom kezdődött. Ez ebben a hónapban is megismétlődött. Előtte nem volt ilyen, mindig a tablettementes napok 5. napján jött meg a vérzésem. Múlt hónapban addig barnás folyásom volt, majd meg is jött rendesen 2-3 napra, aztán megint barnás folyásom volt 1 napig, és utána még 2 napig rendesen véreztem. Ez normális jelenség, vagy ezen vérzésem után forduljak a nőgyógyászomhoz? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar, fogamzásgátló témában

        Forduljon nőgyógyászhoz,mivel ez lehet gyulladás,de lehet hormonális ok is. A szakvizsgálattal lehet megmondani a panaszai okát.


        Kérdés: 2011. december 20., 21:00; Megválaszolva: 2011. december 23., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: