• huvelyi fertozes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No, Fel eve szedek fogamzasgatlot, mivel kulfoldon elek igy nem az otthon kaphato gyogyszert szedem, amit abba kell hagyni 21 nap utan, hanem azt amit folyamatosan szednem kell. Sajnos amiota szedem havonta ketszer menstrualok, a masodik abszolut nem eros verzes. Ebben a honapban a masodik menstruaciom mar inkabb folyas jellegu nemi verrel keveredve, es ami nagyon kellemetlen, hogy enyhe "hal" szaggal parosul, a kerdesem az lenne, hogy mi valtja ezt ki? Semmi mas tunetem, folyasom, viszketes vagy ego erzes nem jelentkezett csak a kellemetlen szag, aggodom. Valaszat elore is koszonom!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A jellegzetes szagú folyás gyulladást jelent,melyre gyógyszeres kezelésre van szükség. Ez okozhatja a "második menstruációt". Keressen fel nőgyógyász szakorvost.


        Kérdés: 2011. december 14., 15:16; Megválaszolva: 2011. december 15., 23:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: