• Fogamzásgátló szüneteltetés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kérdésem a következő:kb7 éve szedek fogamzásgátlót.sokáig Meliane-t szedtem, most kb 1éve Sensonettet szedek.Valószínű kimegyek szezonra dolgozni Ausztriába.Arra gondoltam tartanék szünetet ez idő alatt.Kérdésem mennyi időre érdemes szüneteltetni.ha csak egy hónapig szüneteltetem érdemes?ezalatt az egy hónap alatt még fennáll a védettség?ennyi idő után van még valameddig védettség ha abbahagyom?Köszönöm és várom válaszát!üdv.Niki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Amint abbahagyja, azonnal megszűnik a védettség, az a jelenlegi szakmai álláspont, hogy nem kell szüneteltetni a tabletták szedését, előny nem származik belőle, de a nem kívánt terhességek esélyét növeli.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 13., 21:14; Megválaszolva: 2011. december 14., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: