• Védekezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszoló! Abbahagytam fogamzásgátlómat, mivel gyermeket szeretnénk a párommal.Azt szeretném kérdezni ugye 3-5 hónap szükséges, hogy kiürüljön a szervezetemből a gyógyszer. Ebben az időszakban kell védekeznünk, állapotos lehetek ezalatt az időszakban vagy csak a gyógyszer kitisztulása után.Ha teherbe eshetek akkor a gyermek egészségét mennyire befolyásolhatja? Köszönettel: Csatári Csilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Csilla! Az abbahagyás után elég egy hónapig védekezni, és utána próbálkozni. Azt igazolták a vizsgálatok, hogy az sem okoz gondot a magzatnál, ha valaki fog. gátló szedése alatt esik teherbe.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 24., 10:12; Megválaszolva: 2011. november 28., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: