• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulon önhöz,hogy tanácsot kérjek.Belarát szedek most már három éve.Nem is volt eddig semmi panasz vele.rendszeresen járok ellenőrzésre is.Ami most aggaszt,hogy depresszióval kezelnek és más gyógyszereket is kell szendnem mellette.Szertném tudni,hogy a belara hatását nem befojásolja -e ezeknek a gyógyszereknek a szedése.Mert most inkább félve az esetleges terheségtől kerülöm az együttlétet a párommal.Köszönöm válaszát és segítségét!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A fogamzásgátlók hatását a befolyásolhatják az említett készítmények. Fontos figyelni arra,hogy ne egy időben szedje be a fogamzásgátló tablettát bármilyen más gyógyszerrel,mert felszívódását megváltoztathatja.


        Kérdés: 2011. november 15., 13:27; Megválaszolva: 2011. november 17., 00:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: