• Menstruációs zavar fogamzásgátló szedése mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő! Egy olyan problémám van,ami eléggé zavar,hogy menstruációs vérzésem van a fogamzásgátló tablettám szedése mellett.Múlt héten kedden(az egy hetes szünet után)újból szedni kezdtem a tablettámat,de a vérzés csak 2 napra múlt el,múlt héten pénteken újból jelentkezett a vérzés azóta is tart,hol erősebb hol gyengébbb,és pár napja kellemetlen szagra lettem figyelmes.Tartós párkapcsolatban élek,rendszeres nem életetet élünk.A gyógyszert mindennap bevettem,1 darabot sem hagytam ki. 18éves korom óta szedek fogamzásgátlót,lindynett 20-al kezdtem és tavaly 1 éves szünet után tértem át a yadinere,már ezt is egy éve szedem és eddig sosem volt ilyen problémám!Mi lehet a bajom? Válaszukat elre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! A vérezgetés oka lehet a tablettával összefüggő, illetve attól független. Mivel szagos folyása is van, felmerül gyulladás lehetősége, ez is okozhat vérezgetést, ezért feltétlenül indokolt a nőgyógyászati vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 08., 16:48; Megválaszolva: 2011. november 09., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: