• 10 órás késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! 4.hónapja szedem a Gestomix nevezetű fogamzásgátló tablettát. A 7napos szünet után az első tablettát, sajnos 10 órával később(percre pontosan) sikerült bevennem. Az aznapi gyógyszert is ugyanúgy bevettem, azóta úgy szedem ahogy kell :) De a kis afférom után 2 nappal(vagyis a 3.napon) együtt voltam a párommal. Maga szerint van esélye hogy terhességnek?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy emiatt nem kívánt terhesség alakulna ki. Ha mégis késne a menses, csináljon tesztet, de nagy valószínűséggel minden rendben lesz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 07., 20:53; Megválaszolva: 2011. november 08., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: