• Fogamzásgátló és egyéb gyógyszerek hatása egymásra!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! A kérdésem a következő lenne, 2010 januárjától szedek Dienille nevű fogamzásgátlót. 3 hete pánikbetegséget diagnosztizáltak nálam, azóta XanaX Sr 0,5mg-os tablettát írtak fel napi 2 szem reggel és este valamint, Citapram 20 mg tablettát napi 1 szem reggel. Befolyásolja e a fogamzásgátló hatását a másik két gyógyszer valamint egy időben be lehet e venni vagy valamennyi időnek el kell telnie a gyógyszerek bevétele között ha igen mennyi időnek? Várom mielőbbi válaszát. Tisztelettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fog. gátló befolyásolhatja (emelheti) a Xanax vérszintjét, ezért érdemes a fog. gátló bevételét délre időzítenie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 05., 18:04; Megválaszolva: 2011. november 06., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: