• fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! A párommal eddig óvszert használtunk, mint védekező eszköz. Ki szeretnénk próbálni a hüvelygyűrűt, amitől kicsit félek, ugyanis még fiatal vagyok és csak 4-5 hónapja élek nemi életet. Sok nőtől hallottam hogy még fent volt, kellemetlen érzést érzett. Félek, hogy a hormonok miatt változni fog a külsőm rossz irányba! Egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak. A hüvelygyűrű hogy hathat rám? Esetleg bekövetkezhet tényleg nagy változás rajtam? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ne féljen a hüvelygyűrű használatától, nem okoz kellemetlenséget, ha jól fel van helyezve. Nyugodtan írassa fel nőgyógyásszal. A hormontartalom pedig minimális, és helyileg fejti ki hatását, ne aggódjon miatta.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 04., 16:24; Megválaszolva: 2011. november 04., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: