• Nem tudom mi lehet a bajom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni mi lehet a bajom.A panaszok a következők gyakori ányinger fejfájás izzadság és pár kiütés a börőmön... Előre is köszönöm a segítséget

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kiütés, hányinger témában

        Kedves Kérdező! Ezek a tünetek többféle betegségre utalhatnak, vizsgálat nélkül pontos diagnózis nem mondható, a legvalószínűbb okok között merül fel fertőző betegség gyanúja, ezért keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 31., 14:39; Megválaszolva: 2011. november 02., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: