• Mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kérdésem a 23 éves fiamra irányul. Párkapcsolatban él barátnőjével, akinek 2 3 hetente visszatérnek olyan tünetek, amelyek felfázásra utalnak. Alhasi fájdalom, vizelési nehézség, csípős vizelés. Antibiotikumos és egyéb gyógynövényes kezelések hatására elmúlnak a tünetek, aztán újból jelentkeznek. Hasi ultrahang, urológiai és nőgyógyászati vizsgálat, laborvizsgálat alapján minden eredménye negatív volt, ezért a nőgyógyász javasolta, a fiam menjen orvoshoz, mert valószínű, hogy vele van valami gond. Kért időpontot urológiára, de az időpontot 2 hét múlva kapta. Addig kétségek között vagyunk. Mi lehet vele a gond, ami a barátnőjénél rendszeres és visszatérő betegséget okoz? Az urológus milyen vizsgálatot végez, amivel a problémát megtalálja?Valójában mi lehet a probléma ha minden eredmény negatív? A fiamnak nincsenek semmilyen tünetei, a labor eredménye is negatív, a koleszterinszintje kicsit emelkedett.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Lehet a fiánál olyan lappangó, markáns tünetet nem okozó húgy-ivarszervi fertőzés, mely miatt barátnője visszafertőződik. Húgycsőváladék-vizsgálat illetve vizeletvizsgálat alapján lehet megállapítani, hogy van-e ilyen kórokozó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 26., 14:48; Megválaszolva: 2011. október 27., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: