• Trippert kaptam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kívánok. Azt szeretném kérdezni, ha a feleségem kapott puszit egy tripperestol, de o a fogorvostol jott és a páromnak vérzett a szája széle el-e kaphata a trippert. És én ezáltal hogy orálissan csináltuk el kaphattam a páromtol és ezáltal aztán megfertozhettem én ot. ez a puszi dolog kb. 2-3 honapja volt, de én nekem a tunetek alapján, kb . a honap elején kaphattam el amikor is a párommal orálissan szeretkeztunk, ez így lehetséges, ha nem tudunk semmilyen más 3. személyrol??? koszonom a válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gonorrhoea témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű fertőzés, hiszen felesége csak az arcára kapott puszit (gondolom). Ha önnél húgycsőfolyás jelentkezik vagy egyéb nemi szervi panasz, keressen fel STD szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 26., 07:36; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: