• nyirokcsomó gyulladása férfiaknál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Okozhatja-e férfiaknál a hónalj árokban a nyirokcsomó nagyobbodását,ami vállba kisugárzó fájdalommal jár,például a dezodor használata?Semmilyen más tünete ezen kívül nincs,nem lázas,nem fogyott,stb.Ez az állapot úgy négy hete jelentkezett.Augusztusban heveny hallójárat gyulladása volt.Vérkép még csak a jövőhéten készül,előjegyzésre várva.Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Lehet helyi ok, ami kiváltotta a nyirokcsomó megnagyobbodást. Amennyiben mérete nő vagy fájdalmassá válik legyen egy ultrahang. Ekkor a további kivizsgálás indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 25., 09:40; Megválaszolva: 2011. október 26., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: