• Milyen fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Rákoczi éva doxicilin100 széles spektrumu antibiotikumot kezdek el szedni nem soká ön szerint ha kiírtódik belőlem a rossz baktérium kórokozó akkor megáll az izületi sorvadásom meg a végtagok visszafeszülnek nem lessz a kötőszövetem izmaim lazák nem sorvadnak tovább azér igy irom mert lehet hogy nem csaksorvad hanem inkább felazul is ez a fajta antibiotikum hatásos lehet Előzmény: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/98830

        Dr. Rákóczi Éva válasza a nemi betegség témában

        Tisztelt Uram! Az izomsorvadás oka nem aktuális fertőzés lehet, inkább egy szisztémás okot kellene keresni, ezért mindenképpen javasolt, keressen fel olyan szakembert, aki izom eredetű megbetegedésekkel foglalkozik. Ideggyógyászati ok is elindíthat ebben az életkorban sorvadást, ami miatt első körben neurológiai vizsgálatot javaslok. Az antibiotikum szedésnek ezen esetben nem látom értelmét.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. október 20., 14:09; Megválaszolva: 2011. október 21., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: