• Nemi betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő. Egy hónappal ezelőtt együtt töltöttem egy éjszakát egy olyan nővel aki saját bevallás szerint is sok férfi hálószobájában megfordult már. Óvszeres védekezés természetesen volt. Aztán az eset másnapján vizelésnél enyhe fájdalmat éreztem és a péniszem érintésre is kicsit érzékeny lett. Semmilyen más tünet nem jelentkezett és a fenti kettő is megszűnt egy hét után. Lehetséges, hogy esetleg összeszedtem a hölgytől valamilyen fertőzést? Ha igen, ön a tünetek alapján mire gyanakszik? Az lehetséges, hogy bár nálam a tünetek már régen megszűntek és egyébként sem voltak komolyak de továbbra is hordozó vagyok, így esetleg átadhatom a betegséget jövőbeni partneremnek akinél esetleg komoly problémát is okozhat a betegség? Ezt mindenképpen el szeretném kerülni. Előre is köszönöm tanácsát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Számos kórokozó jön szóba, a tünetek alapján megmondani nem lehet. Keressen fel STD szakrendelést, itt megcsinálják az ilyenkor szükséges vizsgálatokat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 19., 18:29; Megválaszolva: 2011. október 20., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: