• Nemibetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan kérdésem lenne hogy valószínűleg Gonorrhoea (tripper, kankó) fertőzést kaptam el, és hogy ha meg szűnt a TB támogatásom az iskola végén (2011 jún.-tól) és még nem mentem be az APEH-hoz kérni a saját fizetési lehetőséget, de a kezelés viszont sürgős lenne, akkor ilyenkor mi a teendő? Esetleg ha fizetni kell az orvosnál a vizsgálatért, illetve a gyógyszerért, kb. mennyi lenne hozzávetőlegesen? Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Menjen be a területileg illetékes bőr- és nemibeteg gondozóba, érdeklődjön a kezelési lehetőségekről, és az összegről, ezt előre nem lehet kalkulálni, tételesen tudni kell, hogy milyen vizsgálatok szükségesek, és a kezelés költsége sem határozható meg a diagnózis ismerete nélkül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 05., 19:42; Megválaszolva: 2011. október 06., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: