• EBV vírus fertőzésem folyamatosan újra aktivizálódik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2011. április óta az EBV ImG értékfolyamatosan növekszik, reaktivizálódik. Mi lehet az oka? 2.0 értékről mára 70 AU/ml-nél tartok. Milyen vizsgálat mutatja ki a reaktivizálódás okát?

        Dr. Rákóczi Éva válasza a EBV témában

        Tisztelt Hölgyem! Egyetlen szerológiai értékre alapozni nem lehet. A többi szerológiai eltérés többet segít a kórkép jelenlegi állásában, illetve kimutatja, egyáltalán van-e valamilyen eltérés. Ha tünete, panasza van, mindezekkel együtt lehet csak értékelni. Önmagában egy szerológiai eredmény nem kórjelző.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. október 05., 09:47; Megválaszolva: 2011. október 06., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: