• Milyen fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Rákoczi Éva talán emlékszik rám én vagyok az akinek nemtudják a baját nem tudják milyen fertőzés támad valamit elkaptam nemi úton edigi eredményem - A kérdésem az lenne hogy a gyomromba erős gyulladás melett masszív helicobactert találtak el lehet kapni nemi úton? támadhattya ez az izmokat izületeket gyulladást okozva az egész szervezetben

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Uram! Igen, emlékszem Önre, és kérdéseire. Tudomásom szerint a Helicobacter nem támadja meg az izmokat és nem okoz ízületi gyulladást. Máshol kellene körbenézni, de legfőképpen keresnie kellene mihamarabb egy infektológiai-belgyógyászati szakrendelést hamarosan, ami felderíti problémáit.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. október 04., 10:35; Megválaszolva: 2011. október 04., 16:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: