• Viszkető búbocska

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Nyolc évvel ezelőtt volt egy kalandom miután a nemiszervem nagyon viszketett kívül.Használtam rá canesten kenőcsöt és kúpot is ,és szép lassan megszűnt a viszketés.Azóta is olyan tüneteim vannak,hogy menzesz előtt egy héttel egy darab viszkető bubocska jön ki a szeméremdombon.Ilyenkor éjszaka is felébredek az erős viszketésre,ez általában a menzesz ideje alatt el is múlik.Nagyon szégyellem és nem mertem orvoshoz fordulni vele.Három éve kivették a bal petefészkem ,mert akkora cisztám volt ,hogy nem lehetett kezelni.Kérdésem az lenne,hogy okozhatta-e ez a valami a betegségem?Ezt csak nemi úton lehet-e elkapni és ennyi idő után lehet-e kezelni?Mi lehet ez és elmúlhat még?A műtét előtti vérvételen semmi problémát nem találtak,azt hittem,hogyha van valami fertőzésem az megmutatkozik a laboreredményben.Köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Rutin labor alapján a nemi gyógyászati fertőzések nem igazolhatóak, javasolt felkeresnie a területileg illetékes bőr- és nemibeteg gondozót, ahol célzott vizsgálatokkal megállapítják, hogy nemi úton terjedő fertőzésben szenved-e.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 30., 19:51; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó