• Nyirokcsomó gyulladás??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hete kb, hogy kiütések jelentek meg rajtam. Különböző méretű hol nagyobb hol kisebb szúnyogcsípéshez hasonló kiütések. Eleinte azt hittem allergiás kiütések majd később kiderűlt, hogy ágyi poloska csípések. Az arcomon, a nyakamon, és a karomon csíptek meg leginkább. Aztán felfedeztem egy csomót a nyakamom. Fájdalmatlan tapintású formátlan nem gömb alakzatú csomó féleség. Voltam háziorvosnál is aki megnézte és 2x is azt mondta, hogy nem nyirokcsomó csak a szövet van begyulladva a csípés miatt. Nagyon nyugtalan vagyok emiatt még mindig abban a hitben illetve remélem csak tévhitben vagyok, hogy ez egy nyirokcsomó. Ha az lenne nagyon aggaszt, hogy fájdalmatlan mivel az a daganat egyik jele. Éjszakákon át nem alszom miatta és pánikrohamok tőrnek rám és mindenféle halálfélelem. Ha orvos látta biztosan nem téved, hogy ez nem nyirokcsomó. Elvileg a nyirokcsomó gömb alakzatú. De valahogy engem ez nagyon nyugtalanít még mindig. A nyirokcsomó gyulladás tényleg gömb alakzatban jelen meg? vajon igaza van az orvosomnak?

        Dr. Veress Dóra válasza a nyirokcsomó megnagyobbodás témában

        Kedves Kérdező! Ne aggódjon feleslegesen miatta. Valósz0nű, jhogy csak a cs0pések miatt alakult ki a duzzanat, de ha mégis nyirokcsomó lenne, akkor sincs nagy baj, mert az is lehet a csípésekre adott reakció. Ez jó jel, mert azt jelenti, hogy az immunrendszere jól működik!


        Kérdés: 2011. szeptember 30., 11:36; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: