• Mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!Születésem óta chronikus granulocita anomáliában szenvedek.Szerencsére nem kell gyógyszereken élnem,de gyakran vannak gyulladásos betegségeim.Volt méhszájműtétem,fülműtétem,pajzsmirígy problémám van(cystás és göbös),nyirokcsomó műtétem és még sorolhatnám.A régi kezelőorvosom Dr Nagy Kálmán volt és ő javasolt egy két terápiát a 90-es években,de nem sokat javult az állapotom.Kérdésem az lenne,hogy ezt a sok bajt a velem született betegség okozza?Ha igen,hogyan javíthatnám az immunredszerem?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szántó Antónia válasza a immunhiány témában

        Tisztelt Kérdező, sajnos a gyulladások velejárói a betegségnek. Sok lehetőség továbbra sincsen, különböző immunrendszer erősítőket (pl. Echinacea csepp) próbálhat meg illetve fertőzésektől kell óvakodni és korai antibiotikum kezelést alkalmazni. Üdvözlettel,


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 22:30; Megválaszolva: 2011. október 07., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: