• Gonorrhea???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot Dr. Szombaton volt egy aktusom egy lánnyal,és szerdán elkezedett váladékozni a nemiszervem,zöld váladék termelödik,azota egyre több jön,és csip,amikor vizelek,valamint kicsit többet kell wc-re mennem .Azt szeretném megkérdezni,hogy esetleg gyogyszertárba vény nélkül lehet -e rá valamilyen gyogyszert kapni? Vagy el kell mennem szakorvoshoz? Ha el kell mennem oda kell beutalo ,vagy idöpontot kérni??Most péntek délután van ,és hétvége lesz,nem fog tovább romlani az állapot jövö hétig??GYörben élek,ha netalántán el kell menni szakorvoshoz hova kell menni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! A területileg illetékes Bőr- és Nemibeteg Gondozót keresse fel, beutaló nem szükséges. Vény nélkül kapható szerrel a probléma nem orvosolható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 23., 16:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: