• Nemi fetőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Párommal évek óta együtt vagyunk, mással nem létesítettünk szexuális kapcsolatot, csak egymással. Pár napja többször is együtt voltunk, azonban másnap reggel arra ébredtem, hogy viszket a hüvelyem körül, neki pedig viszkető vörös kiütések jelentek meg a péniszén. Korábban (előző kapcsolaainknál) is előfordult már mindkettőnknek egyszer-egyszer, akkor nem lett kezelve és elmúlt. Nekem pár napja amúgy sok a folyásom, de menstruáció előtti napokban voltam, így azt gondoltam, attól van. Mellesleg a vesémmel vagy a hugyhólyagommal is lehet valami, mert sűrűn kell pisilnem, kaptam rá Nolicint, de nem múlt el. Azért írtam le, nem tudom, összefüggésben lehetnek-e a dolgok. A tüneteinkkel hova forduljunk, mit használjunk rá, illetve meg tudja-e mondani, Ön szerint mi lehet ez? Válaszát előre is köszönjük!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A tünetek alapján gombás fertőzés vaslószínű, ön használjon Gynoxin hüvelytablettát, párja pedig Lomexin krémet, ha nem javul, STD szakrendelést keressenek fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 20., 20:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: