• Ureaplasma egyéb hatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már lassan két éve küzdök alhasi,húgyuti gondokkal és pár hónapja kiderült,hogy ureaplasma fertőzésem van. Az egyéb fájdalmak mellett,észrevettem,hogy nem tudok a bal oldalamra feküdni,mivel a hónaljam és a mellem környéékétől kiinduló fájdalom egészen a kezemben ,az oldalamban,a lábamban jelen van... feszítő érzés mintha két felé húznák a végtagjaim.. olvastam,hogy az ureaplasmának izületi fájdalmak ...mirigyfájdalmak is lehetnek még a hatásai. Lehetséges,hogy ez okozza a fájdalmaimat az oldalmban? mert nem feküdtem el..semmi ilyenről nincs szó... és jó ideje fáj,,talán épp azóta mióta a többi problémám van..és.úgy érzem ez hozzákapcsolódik..ha végre meggyúgyulok a betegségből talán ez is megszűnhet? köszönöm előre is

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Hölgyem! Sajnos az Ureaplasma okozhat ízületi problémákat, és mielőbb megfelelő antibiotikum kezelésben kell részesülnie, hogy a tünetek megszűnjenek. Sajnos tapasztaljuk, hogy a következményes ízületi fájdalmak utána még tartósan elhúzódhatnak. Ezekre lehet tüneti kezelésként olyan gyógyszereket szedni, amelyek csökkentik az ízületi gyulladást, fájdalmat.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 21:16; Megválaszolva: 2011. október 04., 16:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: